Alle våre 32 SPA modeller er produsert i henhold til strenge ISO9001: 2008 Quality Management System retningslinjer, ved hjelp av toppmoderne fasiliteter. Hvert spa er energieffektivt, og er opprettet for å tilfredsstille alles behov og forventninger, med en størrelse og design for å møte behovene til alle bakgårder. SPA-serien designet for å imøtekomme den høyeste til den korteste personen i tankene, uten kompromiss i komfort eller terapeutisk nytte.

Med hvert spa vi designer sammen med godt erfarne og vennlige personale, får våre kunder høy kvalitet og profesjonell service som ingen kan matche. har kroppen din i tankene. Vårt utvalg av bærbare utendørsbassenger har konturert armlener, full kroppsbenkstøtte, polstret hodebjelker, dype sunken sitteplasser og forhøyede fotområder som alle kombinerer posisjon og støtte kroppen din på riktig måte.

Det første bilde her er motstrømsbad der vi har bygget om til 25 amp sikring.Dermed er det et godt alternativ for alle som har lite strøm og ønsker å svømme. Ta kontakt om de vil ha min hjelp .