Med dette produktet gjør kunden seg fri fra vedlikehold og maling på boligen, og kan bruke tiden til kos og hygge med familien og venner. Vi har i Europa kunder som har benyttet dette produktet i 30 år , og der produktet er tilsvarende samme som det var når dette var nytt. At det er kommet not og pen på produktet ,er unik og gjør til at vi monterer dette som vanlig trekledning. 

Kommuner med dårlige vedlikeholdsbudsjett, vil vårt system gi  et løft i deres bygg-masse i mange 10 år. Fordi ved å benytte vårt system, vil det de neste 30 år ikke ha  utgifter på utvendig kledning, og byggmasse og kommune vil fremstå som ryddig og godt vedlikeholdt.

Pvc kledning med klikksystem skjøtes i begge ender. Dette er kledning som vi ikke vil ha annet vedlikehold på en å vaske . Produktet kommer for fult nå, og viktig at kundene får det produktet som har samme fremgangsmåte for montering som tradisjonelle trekledning.

Takket være det harde laget, krever denne PVC-yttervegg-bekledning nesten ingen vedlikehold og er bestandig mot alle værforhold og støt.

KLIKK-IT

Vårt unike klikksystem med skjult klikk garanterer en super rask installasjon og et godt resultat! En hvilken som helst lengde kan skjøtes. Din vakre fasade er ikke lenger forferdet av stygge kontakter mellom hyllene.