Etter forespørsen  legger eg nå ut hytter i tre også . 

Her er et alternativ  hvorledes vi bygger i vedlikeholdsfritt. Om kunden ønsker det,endrer vi materialvalg til brannhemmende. Min intensjon er å redde mennesker fra å omkomme i husbrann. Dette systemet  er et slik produkt, fordi materialer er brannhemmende . 

VH Import as sin første Funkishytte / hus: 104m2 i 2 etasjer, 4 soverom-3 bad-1 varskerom- stue og kjøkken i åpen løsning!

Litt informasjon om vårt produkt!

Ryggradsteknologi blir en stadig mer populær byggemetode i vårt land. Kunder kan velge tradisjonelle trehus eller stålhus, hvor rammen er laget av slitesterke stålprofiler.

I land hvor bygningsboliger er svært populære i lang tid, mener vi hovedsakelig USA og Canada, stålhusene er veldig verdsatt, og nye er fortsatt opprettet.

La oss se hvilke funksjoner som snakker for å bruke denne teknologien når vi ser nærmere på stålhus.

Stålhus - grunnleggende informasjon

Profiler brukt til produksjon av stålhusmonteringselementer er laget av galvanisert stål . I vårt land er de mest brukte profilene flate, laget av stålkonstruksjon i klasse 350 eller 280, som i tillegg er belagt med varmgalvanisert belegg.

En utvilsomt fordel som gir en omfattende bygging av hus med stålramme, er muligheten til å sette høye, til og med 5-6 meter store vegger. Høyere nøyaktighet kreves ved montering av stålkonstruksjonsdeler enn med tradisjonelle metoder. Men spesialiserte selskaper  gjør det veldig bra med denne oppgaven.

Byggingen av et stålhus

Takket være dens egenskaper blir stålskjeletter ikke bare brukt til bygging av boligbygg, men også for å sette inn gjenstander som:

 • garasjer,
 • produksjonshaller,
 • kommersielle bygninger med store områder.
 • Dette skyldes høy styrke og relativt lav egenvekt av en slik konstruksjon.

  Galvanisert beskyttende belegg gir beskyttelse mot skadelige effekter av vann og fuktighet og korrosjon. Dette sikrer at stålhusene er svært slitesterke og motstandsdyktige mot værforhold .

  De strukturelle elementene som finnes på vårt marked kommer oftest fra Europa eller fra Kina som i årevis har spesialisert seg på produksjon av stålskeletter. Det er derfor vi kan være rolige om kvaliteten på de tilbudte elementene i skjeletthusene .

  Under montering er de enkelte elementene koblet sammen, og dermed skaper skjelettet til et stålhus . Designet i henhold til hvilket et hus er opprettet, bør ta hensyn til hvilken type materiale som brukes. Stålhus skal være toppet med lett taktekking, helst en singel eller takstein. Ved passende forsterkning kan keramiske fliser også brukes.

  Stålhus fungerer perfekt som helårsbygg . Det er bare nødvendig i designstadiet å ta vare på passende isolasjonsmaterialer. De fleste selskaper som arbeider med omfattende bygging av stålhus bruker for å isolere mineralull. Den er plassert mellom bygningens indre og ytre vegger. Det er også verdt å bruke ekstra ekstern isolasjon for å minimere varmetap

  Stålhus er ideelt egnet som grunnlag for å skape et eco-home . Vi skriver mer om dette i artikkelen med tittelen Et miljøvennlig hus, beboere og lommer - eksisterer det? Vi skriver om fordelene og kostnadene knyttet til bygging av et stålhus i den andre delen av kompendiet


  Stålhus - hovedfordeler

  Stålhus blir stadig mer populært nylig, både på det amerikanske og europeiske markedet. Det samme skjer i vår hage. Hovedsakelig fristende er den høye holdbarheten som stålhus kan skryte av , samt den attraktive prisen i forhold til mer tradisjonelle byggemetoder.

  Investorer og individuelle kunder som har bestemt seg for å bygge et nøkkelferdig hjem laget av stålskeletter, viser de viktigste fordelene:

 • Veldig kort byggeperiode - nøkkelferdig konstruksjon tar maksimalt 4 måneder
 • Allsidig bruk - stålramme gjør det mulig å sette hus, garasjer og produksjonshaller,
 • Betydende besparelser - byggekostnader og vedlikeholdskostnader er lavere enn tradisjonell konstruksjon,
 • Korrosjonsbestandighet - takket være galvanisering, kan skjeletthusene overleve uten behov for generell renovering selv 50 år,
 • Enkel og praktisk montering av alle installasjoner - uten behov for smiing og boring, er de under veggene,
 • Å holde varmehus med tilstrekkelig isolasjon gir termisk komfort for beboerne.
 • Det bør nevnes også om det faktum at slike hus kan også bli satt i vintermånedene, og muligheten for å bruke øko-system som omsorg for miljøet, samtidig som vi bidrar til ytterligere innsparinger, f.eks. Solcellepaneler.

  Anslåtte byggekostnader

  Det er flere elementer for prisen på å bygge et nøkkelferdig hus. Den første er prisen på stålprofilene selv. Avhengig av graden av stål eller galvanisering tykkelse, kan vi møte ulike priser. Det er verdt å kjøpe slike varer fra anerkjente produsenter.

  Det andre viktige elementet er kostnaden for å bygge et hus. Her kan vi begynne å telle våre besparelser. På grunn av den korte byggetiden og mangelen på behovet for å bruke tungt maskineri, er kostnaden for å bygge stålhus betydelig lavere sammenlignet med byggingen av samme hus laget i tradisjonell teknologi.


  Vår kompendium kommer til en slutt. På grunnlag av ovenstående informasjon er det verdt å huske at stålhus, takket være deres lette konstruksjon, er billig å bygge . Riktig isolert gir store besparelser, og deres design gjør dem beskyttet mot korrosjon, fuktighet og ekstreme værf

  Bilder fra kontorrigg

   Noen av byggprosjekt min fabrikk har gjort:

  Hybelhus og utleigebygg 12 soverom FH7


  Hybelhus/utleiebygg med 12 soverom , 4 bad , 4 oppholdsrom og 4 kjøkken Komplett hus med brannhemmende materialer .Alt er bygget i stål , Sandvich panel og gips/pvc innvendig. Utvendig avsluttes bygget med vedlikeholdsfritt kledning med trestruktur(eller det kunden måtte ønske), for finish. Leverer over hele Norge og fabrikken monterer om dette er et ønske. Vår arkitekt Fredrikstad Arkitekttjenester AS tegner hus etter kundens ønsker, eller tilpasser vist der er noe ønsker. FRAM Ingeniørkontor AS tar seg av dokumentasjonen etter behov. Snø-vekt 450 kg m2 Vind 35m /sek

   

  Komplett hus med brannhemmende materialer .Alt er bygget i stål , Sandvich panel og gips/pvc innvendig. Utvendig avsluttes bygget med vedlikeholdsfritt kledning med trestruktur(eller det kunden måtte ønske), for finish. Leverer over hele Norge og fabrikken monterer om dette er et ønske. Vår arkitekt Fredrikstad Arkitekttjenester AS , tegner hus etter kundens ønsker, eller tilpasser hvis der er noe ønsker. FRAM Ingeniørkontor AS, tar seg av dokumentasjonen etter behov.

  Det som følger med i prisen er: Bad komplett , soverom, kjøkken og stue, Kjøkkeninnredning . Balansert ventilasjon, alt av rør og elektrisk ,TEK 17 er normen vi bygger etter!Møbler er ikke med i pris! Ønsker kunde en nøkkel i døra handel ordner vi dette uten problem.    

  FH 10  2 mannsbolig 


  FH4

  Hytte med 3 soverom  68m2

  FLOTTE HJEM JOHNNY FOSSHEIM

  aa3.docx (321.89KB)

      NYTT i 2021! Lafta  trehytte med 3 sovrom